LE PARIS

ÅKER TILL FRANKRIKE OM 3 TIMMAR OCH JAG HAR INTE ENS HÄMTAT MIN RESVÄSKA ÄN.
så det kan gå
 

HOLA MALLORCA @ INSTAGRAM

världens vackraste ställe, no doubt

2 KAPITEL SOM AVSLUTAS I ETT.

"Det är klart att det är sorgligt. Klart att det är sorgligt att Bon Iver är tveksamma till att fortsätta. Men egentligen inte.
 
Justin satt ute i en skog i Medford under tre månader och skapade allt det där. Hans hjärtekross och förvirring skapade For Emma, Forever Ago vilket är det vackraste albumet of all times, utan överdrift. Det var inte förrän jag sett dem live som jag insåg storheten i låtarna och hur på riktigt jävla genomtänkt varenda ton var. Att något så personligt blir så uppmärksammat världen över är väl som han sa på scenen "Even though I love it, I sometimes ask myself if it's worth it". Klyschan men, att så många andra tar del av ens inre livsverk - asso nej
 
”Winding it down. I look at it like a faucet. I have to turn it off and walk away from it because so much of how that music comes together is subconscious or discovering. There’s so much attention on the band, it can be distracting at times. I really feel the need to walk away from it while I still care about it. And then if I come back to it – if at all – I’ll feel better about it and be renewed or something to do that.”
 
Godnatt"
 
(inlägget är helt och hållet kopierat ifrån emma watson)
att komma hem till detta var fan det skevaste och sorgligaste som kunde hänt.

WIIIIH

nu åker jag och min bästa vän till Mallorca i en vecka, hör av mig när jag kommer hem om jag inte fixar internet där nere. HA DET FANTASTISKT, för det ska vi! <3333<3


MALLORCA 2.0


det pluggas, städas, packas & pluggas mer. måste bli klar med SOfrågorna idag, nästan två veckor före resten av klassen. + att jag är den enda som har ett svenska prov imorgon, men har själv valt det så.
ska iväg en sväng till onsjö också, tight schema idag!
IMORGON NATT ÅKER VII

FRIDAY

elva människor samlade i vänersborgs ungefär minsta kök, som osar fullt utav mat och skratt.
stekte cirka 40 pannkakor och skålade runt matbordet för fina vänskaper och att vi snart åker till frankrike tillsamans. åh så fin fredagkväll.

LÄGET


hej. tänkte bara kika in och säga att skolan tar ifrån mig min kära dator idag. får tillbaka den nästa tisdag men då åker jag ju till mallorca! så kommer nog blogga lite från min broders dator så vi hörs, men bara så ni vet!
nu ska jag till skolan! / mvh tjejen med ett öga.

GETTING HIGH ON LIFE.


jävligt grym kväll igår blandat med lite kaos igår, haha.
menmen, ungefär en vecka till mallorca!! fett. puss haha

STILL ALIVE FOR YOU, LOVE

live är för fint asså. (& i tredje videon börjar magin vid 00:50)

HEJHEJ

hej. förlåt att jag är världens sämsta bloggare osvosv.
ungdagarna var bra, mina vänner är bra & thai-mat till lunch idag var så jävla sjukt bra.
om jag känner mig själv rätt så kommer blogginspirationen komma tillbaka alldeles strax, lovar att jag ska bli bättre! pusspuss fina

IF I WERE HIM, I'D NEVER LET YOU GO.kollar på LOL för tredje gången. och vad gör det att den egentligen suger när han är så förbannat jävla sjuuuuukt snygg?
inget alls faktiskt, godnatt.

"MEN DET GÖR INGET, FÖR NU BEHÖVER JAG ALDRIG MER SE HONOM"

igår firade vi damen på bilden som även hon blivit femton. sjukt bra
idag är jag sådär sjuk så man inte behöver resa sig ur sängen. så jag ligger här, hostar & lyssnar på Bon Iver, kanske inte så jävla intelligent men vafan.
puss

RSS 2.0