“Tomorrow is the first blank page of a 365 page book. Write a good one.”

Sex händelser som varit bra det här året?

1.  Vår avslutningskväll den 10:de juni. Den absolut finaste och mest minnesvärda kvällen i helahelahela mitt liv. Önskar jag haft någon som gick runt och filmat hela kvällen.
2. Att jag lärt känna så mycket oerhört fina människor i min nya klass. <3 <3
3. Håkan Hellström konserten 8:de juni i Slottskogsvallen, nummer två finaste och mest minnesvärda kvällen i hela mitt liv.

 

4. När jag mötte min bästa vän på en fest för ett par veckor sedan, när jag under den långa kramen frågar om det är bra med honom, och han svarar "ja nu är det det".
5. Midsommar ute i en stuga i skogen, med mina bästa vänner. Fiske mitt i natten, bad på morgonen, göra kransar, laga mat tillsammans, frukost i solen. Kan hålla på föralltid.
6. Fredagen innan Eurovision Song Contest när jag och mina vänner satt tillsammans i ett uterum & Dani plötsligt säger "hallå vi firar ett årsjubilleum idag". ASSÅ HUR FINT för det var faktiskt fredagen innan Eurovision förra året som vi första gången hängde tillsammans hemma hos mig. Asså mina vänner älskar dom så mycket lämnar er aldrig ni är bäst <3<3<3<3<3<3

 

Fyra händelser som varit sämst det här året?
1. Att jag behövde skiljas från min fina fina klass som under fyra år gett mig så himla mycket.
2. Vädret i somras.
3. LISEBERGS KONSERTSCHEMA?!
4. Att jag spenderade februari med att inte säga ett ord till en av mina bästa.

 

Vad har du lärt dig i år?
Tror jag har lärt mig i år att jag tar allt på för stort allvar och slutat med det. Har alltid brytt mig så himla mycket om allting osv, men det är inte värt att bry sig så mycket om saker som inte någon annan bryr sig om.

Blev året som du har tänkt dig?
Nej det blev nog inte som jag tänkt mig, men det är nog inte så dåligt endå? Blev ett fint år.

 

Vilka kläder har du använt mest?
Tror det måste vara min skinnjacka iår igen? Bästa den.

Vad har du mest lyssnat på för musik?
Mycket Hellström (min mest spelade artist på spotify) mycket Maggio, Kanye West, One Direction, Lorde och Mumford & Sons. Skönt att man inte har blandad musiksmak haha.

Vad har du tittat på? (film, tv, serier..)
Väldigt blandat, men typ mycket film överhuvudtaget. Sen tv-serier så har det varit mycket The Walking Dead, Orange is the New Black, New Girl, Castle, Glee, Grey's Anatomy och The Big Bang Theory.

 

Vilka människor har du hängt mest med år?
Mitt crew. Haha nej men alla mina människor. <3<3<3<3 (vill inte säga några namn pga kommer glömma någon)

Vilka nya personer har du lärt känna i år?
Dea, Soffi, Carro, Anton t.ex. Sen massa andra människor också.

Vad är det vackraste du fått i år?
Fick en Thomas Sabo-berlock från Annie och Linn i födelsedagspresent som jag blev oerhört glad över. Sen fick jag min bästa klocka från mormor & för några veckor sedan fick jag ärva morfars silverarmband. Väldigt fint.

 

Vad är det bästa du har läst?
Förr eller senare kommer jag explodera toppar listan. Men har läst massa fina böcker, Den store Gatsby, The Perks of Being A Wallflower, Himlen börjar här, osv.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Att börja gymnasiet är väl en av de absolut största grejerna.

Vad var din största framgång 2013?
Att jag hittils har lyckats så bra i gymnasiet. Utan tvekan.

 

Bästa köpet?
Bästa köpet är lättlätt alla mina konsertbiljetter.

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder är självklart men så tråkigt att svara så säger nog konsertbiljetter istället.

 

Vad önskar du att du gjort mer?
Önskar att jag spenderat mer tid i solen i somras, önskar att jag hört av mig till vissa vänner mer, önskar att jag slutat oroa mig så mycket för saker. Saker har en tendens att lösa sig endå.

Nyårslöfte inför 2014?
Som ni kanske ser är samtilga bilder över tagna med min mobil, så mitt nyårslöfte är helt enkelt att börja fotografera mer igen. & att vara lycklig på heltid.


26/12

min fina lillebror fyller 14 år idag & det firade vi med kalas & The Hobbit på bio. bio i två timmar & 40 minuter med feber var
dock inte det roligaste jag gjort hehehe, men ville verkligen se filmen så det var värt endå. kolla finaste klockan föresten som jag fick i
julklapp, med en världskarta, så fin. hoppas ni mår bra! och grattis grattis igen darling.
 

Julafton

bästa julaftonen på flera år & jag fick så oerhört fina julklappar. fick dock en go släng av infleunsa under eftermiddagen igår så nu ligger
jag halvt död i soffan tittandes på film efter film. hoppas ni mår bättre än jag, puss

Her morning elegance

helgen då: i fredags firade vi in lovet på absolut bästa sätt, & med tanke på det så mådde man som man förtjänade på lördagen. tog mig dock endå ut till överby med mammsen och fick inhandlat alla julklappar. idag handlade jag och pappa upp hela Ica och Willy's baksortiment och åkte hem för att baka vårt första pepparkakshus någonsin. sjukt nöjd med det för att ha kört helt utan ritningar osv haha. åkte till Fellsi på kvällen tillsammans med Alle och tittade på film och skrattade massor. bästa bruds.imorgon ska jag med pappa och broder till gbg och sen kommer mormor hit på kvällen för uppesittarkväll.
aja, julen är kanske inte så dålig endå. puss!

"2014 is like two weeks away and I still have a hard time remembering is not 2012 anymore"

2012<3333333

Because I'm doing this for the thrill of it, killing it

fina bilder ja om ni undrar så går jag media :):)
 
hoppas ni haft en fin tisdag för det har inte jag haft :) orkar inte med skolan längre och funderar hur bra man skulle klara sig om man hoppade av? ja nått sånt. för att göra era liv bättre så tänkte jag bara dela med mig av min favoritmusik at the moment.
 
Tennis Court - Lorde Hela Lorde's album Pure Heroine är helt fantastiskt och jag spelar sönder det just nu. Förstår om ni tröttnat på Roylas haha men resten av albumet är snäppet bättre.
I See Fire - Ed Sheeran Ah The Hobbit 2 har ju släppts och om man går i  filmklass som jag gör så går det inte en dag utan att den diskuteras. Men denna låt asså = <3
Christmas Lights - Coldplay En av de väldigt få jullåtar som jag älskar. Denna + tända ljus + snö utanför fönstret + pepparkakor = inte så himla fel endå.
Why'd You Only Call Me When You're High - Arctic Monkeys (cover) David visade mig denna covern på en helt okej låt, tycker att covern är himla mycket bättre.
Bara Dårar Rusar In - Håkis Han började ju som sagt konserten i gbg med min favvolåt. Har ni inte hört den så måste ni lyssna på den ultimata mysgullefina låten.
Annars kan ni såklart lyssna på hela 1D's relativt nya album Midnight Memories. Allt är bra. Fast mest bra är Happily, Strong, Better Than Words och Mignight Memories. (allt finns på spotify för jag orkar inte länka mer än covern hihi)

People like us

heeeeejsan imorgon ska vi då börja spela in vår podcast i skolan!! fatta vad roligt, "Lovisa & Company" är namnet just nu och hoppas verkligen att det blir bra, återkommer med resultat as soon as möjligt. pusspuss
 

Vi kan le men bara i sekunder

kolla jag mitt i lite rosor. om man kunde vara lite mer estet tack.
aja min mamma bröt typ armen idag så tagit hand om henne hela dagen varvat med massa film & musikhjälpen tittande (önskade föresten Tro och Tvivel med Håkis). men den enda önskningen jag har at the moment egentligen: att överleva fem morgnar till. lov snart<33

Allting är verklighet. Det har bara inte hänt än.

Okej så innan jag skriver något om igår kväll måste jag berätta om en annan sak först. Förra hösten, så gick det den vackraste svenska serien någonsin på SVT. Torka aldrig tårar utan handskar. Har aldrig gråtit eller blivit så påverkad av någonting innan. Kan fortfarande inte kolla på klipp från serien utan att bli helt stum. Det var det jag ville berätta.
 
Vi köade i typ fem minuter innan insläpp och hamnade brevid de som hade könummer 153 på handen, och när introt till Bara Dårar Rusar In, min absoluta favorit-håkan-låt, började spelas så kände jag mest att nu dör jag nog. Magi magi magi magi magi magi magi tusen gånger om.
Efter ett tag säger han "Och så välkomnar vi in mitt andra jag in". OCH SÅ KOMMER ADAM LUNDGREN IN PÅ SCENEN OCH SJUGER EN MIDSOMMARNATTSDRÖM SOM HAN GÖR I FILMEN OCH HERREGUD ASSÅ FATTAR DET FORTFARANDE INTE KAN INTE HANTERA DET.
 
Och då kände jag lite som killen brevid mig sa "Asså ska vi gå hem nu eller det blir liksom inte bättre än såhär"

mitt i en Håkan Hellström text, fast på riktigt

Ungefär 6 månader sedan jag blev frälst utav herr Hellström under ett par timmar en magisk kväll i Slottskogsvallen.
och imorgon är det dags igen.

Tack för tårarna på kinderna och stjärnorna på himlarna.

och här sitter jag med handen framför munnen som om att man gick i 6:an igen. aja.
spelar jullistan på spotify som består av fyra låtar eftersom jag hatar all annan julmusik, jul har liksom aldrig varit min grej. spenderar så lite tid på min gata som möjligt eftersom vi vill undvika att någon blir mördad, så det känns ju lite bra endå. imorgon ska fortsätter iallafall vår filminspelning (PEPPEN PÅ DET DOCK) och snart är det jullov. fintfintfintfint ibland. puss

RSS 2.0