JAG KAN VA DITT PLÅSTER, SKYDDA DIG ETT TAG (MEN ALLA VET ATT PLÅSTER FALLER AV)

spenderade min fredagskväll med pizza, bio och mina fantastiska vänner. inget slår sånna här kvällar. <3

VI VAR SÅ SÄKRA DÅ ATT VI GLÖMDE VAD VI VA SÄKRA PÅ

1. Hur gammal är du?
Sweeeeeet 16.

2. Hur gammal känner du dig?
Känner mig ganska mycket som 16 just nu, nu när nian slutar och gymnasiet är på g.

3. Vad har du gjort idag?
Just nu sitter jag hemma och ska börja rensa bland mina bilder/filmer/dokument på macen.
Försov mig imorse och missade bussen, cyklade till skolan med bror istället och hade bild hela morgonen. Gick se igenom mattenationella (gick heeeelt ok) Och hade sen min sista franskalektion ever (the perks of going to estet!!!!) lyckan var obeskrivlig. Fick mitt franskabetyg (så sjukt för att vara mig) samt det fullständiga engelskabetyget. Efter skolan köpte jag USB till mina 13000 bilder på macen som jag ska rensa nu, och äta något. Plus att jag har två uppgifter att göra klart tills imorgon. Sen sova.

4. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Gillar tidig sommar, som det är nu ungefär. Dör för tiden när man precis börjar sitta ute på kvällarna med ljus, filtar och mina vänner. Finaste tiden.


typ som i fredags

5. Är du besatt av någonting?
Hmm, ja just nu är det diverse killar som jag är besatt av. Haha.

 6. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?
Jag är grym på datum och födelsedagar.
Mina favoritämnen i skolan är samtliga So-ämnen, svenska och engelska.
Jag har inte en aning om vad jag vill jobba som längre.

7. Hur vill du tillbringa din pension?
Trots att jag är sjukt dålig på franska så vill jag nog leva som gammal i Frankrike, vet inte riktigt varför. Men jag har en liten dröm om att vakna upp brevid han jag levt hela livet med, gå upp och sitta på en solig balkong, äta croissanter till frukost och leva livet. Så grymt ju.

8. Har du någon gång brutit ett ben?
Ja, bröt min arm i tvåan.

9. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Åh, bara för att det är det är sista tiden med klassen skulle jag vilja befinna mig var som helst bara jag får ha mina personer med mig. Men det skulle ju inte vara så fel att hänga i något varmt land.

 10. Vad är du på för humör just nu?
Trött, stressad eftersom jag undrar om jag verkligen kommer hinna klart med allt tills imorgon, men glad endå.

11. Vilket är ditt favoritgodis?
Tefat!! (Hanna kommer du ihåg Paris<33)

12. Vilken är din favoritaffär?
Troligvis BikBok eller Gina Tricot, gillar dock ej att shoppa längre.

13. Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Kvällsmänniska, min idealdag är när jag vaknar vid tolv, ligger och drar mig i sängen hela dagen innan jag vid sex typ åker för att träffa mina vänner hela kvällen. Usch för mornar.

14. Har du blivit sydd någon gång?
Ja efter jag opererade min arm i ettan, samt när jag opererade min tå i sjuan.

15. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan?
Då var jag sex år, då började jag förskolan och träffade för första gången en del människor som fortfarande finns i mitt liv. Nice att tänka så endå haha. Kommer inte ihåg så mycket mer av mitt liv som 6-åring.

16. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Åh idag när jag och mina fransklärare pratade betyg och hon helt plötsligt börjar prata om hur fantastiskt det har varit att ha mig som elev. Vet att hon sa liknande till de andra som har franska också, men det var himla fint att få höra av henne.

17. Är du blyg?
Jo det är jag nog, fast bara när det är människor jag inte känner. När människor jag känner finns runt omkring är jag inte blyg.

18. Vad heter du i andra namn?
Gerd (efter mormor) & Laila (efter farmor), hatar båda två och skulle egentligen vilja heta något helt annat. Skulle verkligen vilja hela Erika efter mamma, men det får min dotter heta istället.

19. Vill du gifta dig?
Ja!!! Drömmer om en stor fest med alla mina finaste vänner och min familj. Tänk vilken fantastik dag det måste vara. Vet redan hur min klänning ska se ut också haha.

20. Har du, eller har haft, något smeknamn?
Jag har flera, det som hängt med längst är dock Lollo. Annars har vi Lollsi, Lollan, Lollsan, Lollz, Lovelisa, Sisa (haha dör), Meijer, Mitler (haha va tvungen) och säkert massa fler jag glömt.


MIN SYSLÖJDSLÄRARE ÄR ANDLEDNINGEN TILL ATT JAG GRÅTER PÅ NÄTTERNA

gott folk - idag gjorde jag min sista idrottslektion på fridaskolan. (!!!) men till det bästa, jag gjorde även min absolut sista syslöjdslektion i hela mitt liv. lyckan var total när jag för sista gången lämnade salen med de skorrande r:n, fyfan så mycket lycka.
efter skolan hängde jag med fellsi och alice en stund innan vi tog tåget till götet, kikade runt & åt donken. grym dag. <3

JAG VAR ETT LOPPISFYND OCH HAN VILLE HA NÅTT (OCH JAG BLEV ANVÄND EN GÅNG MEST PÅ SKÄMT)

volleyboll med fina klassen // mys hos olle
spex x2
bio // grill med favoriterna
plockade blommor på valborg // spex<3
donken // åkte och hälsade på gymnasiet med annie och olle
jag & hanna efter bästa kvällen hos linn för några veckor sen // mitt sista arbete i bilden
när vi firade linn i fredags // ullared med linn för ett par veckor sen
<333333 // i fredags med mina bästa
mer spex // tja

SPEX OSV

jag klädde ut mig till Yohio på vårt spexfoto som vi hade för någon vecka sedan, och fick höra av flera hur extremt lik jag var (känns asgött att höra att man är lik honom haha). vi hade askul iaf och min klass är världens bäzzzta<3<3<3

IF YOU CLOSE YOUR EYES, DOES IT ALMOST FEEL LIKE NOTHING CHANGED AT ALL

såhär cirka två veckor innan grundskolan är slut, när jag sitter ute på altanen i solen och inser att nästintill alla skolarbeten är slut, så insåg jag hur mycket jag saknar bloggen (denna bloggen, inte äckliga devote-bloggen) så efter den insikten + en del påtryckningar från mina vänner om att börja blogga igen, så är jag tillbaka!
 
nuför tiden går jag mest runt i skolan och tänker på hur allting snart är över (yes jag är fortfarande sjukt sentimental), försöker spendera så mycket tid som möjligt med mina fantastiska vänner & är lycklig.
ses sist har vi hunnit ha spex-foto, firat linns födelsedag, haft grymma kvällar, fått inbjudningar till avslutningsmiddagen (haha) och massa mer. lovar att jag ska ge bloggen ett ärligt försök denna gången, kyssar!
 

#

 

#

 

#

 

#

 

#

 

#

 

#

 

#

 

#

 

#

 

#

 

#

 

#

 

#

 

#

 

#

 

RSS 2.0