Some answers are better left unspoken when you know you ain't getting any younger

vet ej varför jag öppnar käften som en hund varje gång jag ska vara med på en bild. men aja här är Dea's MyStory från idag. pusspuss

the blood orange hot chili peppers

ligger hemma döende med någon slags infektion så detta är väl ungefär det ända jag kan bjuda på just nu. Terry Richardson har tagit alla foton här över och är så auvudsjuk pga han har fått jobba med så himlahimla mycket grymma personer?? jag menar Lana, Queen B, badgalriri, systrarna Olsen, OBAMA(?!?), Norman Reedus, Barbara Palvin, Cara och leee queen herself Kate Upton. mhm drömliv right there.
hörs när jag mår bättre vänner, puss.

Känner mig som Ellen Degeneres idag

hahhaha asså fulaste jag sett

And I will stumble and fall

gosemänniskor <3 <3 <3

My songs know what you did in the dark

 

All that's left behind is a shadow on my mind (A shadow comes upon a wall is silhouette and nothing more but it's all that's left behind)

fredag!!!!!!!!!!!!! dör för hur fantastisk denna underbara dag är.
firar med denna & att gå på bio med mina fina vänner. vi ska se min man Leo's nya film "The Wolf on Wall Street", har höga förhoppningar så det blir nog finfint! pusspuss

9 favoritserier

ahhhh jag är största serienörden såå här kommer mina topp 9 favoritserier just nu.
 
1. Glee
 
 
Glee är ju cirka världens bästa tv-serie som egentligen har konstigaste handlingen (saker kan hända en vecka och vara bortglömda nästa) men älskar den så himla mycket. Att Cory dog i somras var något av det absolut sorgligaste.
 
2. Orange is the New Black
Denna serien är så klockren in i varenda kommentar. Det finns bara tolv avnitt än så länge men säsong två kommer i sommar någongång. Handlar om Piper som hamnar på en kvinnofängelse och massa saker händer osv, såsåså bra.
 
3. New Girl
New Girl är också så klockren. Karaktärerna är peeeeeeerfekta, allt är så fint och man vill bara bo tillsammans med dem. Den är så lätt att titta på om ni förstår. 
 
4. Keeping up with the Kardashians
 
 
Scott Disick är min livskraft.
 
5. The Big Bang Theory
 
Detta är min pappas absoluta favortserie? haha. Yes har sett den så himla mycket så jag har tröttnat lite nu, men sjukt rolig och klockren bara.
 
6. Sherlock
Sherlock är den serie som har absolut bäst manus och skådespelare som jag sett. Så intelligent manus och herregud asså Benedict<3<3 (han som spelar Sherlock för er som inte vet). Det finns snart tre hela säsonger ute som alla består av tre avsnitt var, och varje avsnitt är ungefär 1 & 1/2 timme. Se den bara. 
 
7. Sex and The City
 
När man är hjärtekrossad och ledsen så är detta den absolut bästa serien som man kan titta på. + att filmerna är så himla bra också.
 
8. Grey's Anatomy
Grey's Anatomy innehåller väl ungefär exakt det som en serie ska innehålla? Läste någonstans att Shonda Rimes (skaparen av serien) ville göra Grey's till den längst pågående serien någonsin. Hur fantastiskt?
 
9. Vänner
 
Vänner är bäst punkt.

RSS 2.0