1 år.

grattis på 1-årsdagen älskling.
(snart ska jag på kalas för denna fina och sen ska jag äntligenäntligenäntligenäntligen få träffa Annie. <3)

I think I'll miss you forever (Like the stars miss the sun in the morning skies)

spenderade en vecka med mi familia på kusten.
nu ska jag hoppa in i duschen, och om några timmar ska jag efter nästan fyra veckors väntan återförenas med Linn. can't wait. PUSS

Who wants that perfect love story anyway? (cliché cliché cliché)

vänner! min uppdatering är väl inte på topp just nu, men försöker njuta lite av sommarlovet. spenderat en del dagar i solstolen, med vänner, och i förrgår var jag och hälsade på Isac's nya lilla kattunge. hon var väl cirka det finaste jag sett, och mitt hjärta smälte när hon somnade i min famn.
vi hörs fina, puss!

Sparrissoppa

Hej, jag heter Adam och det här är min första gång i bloggsfären, eller ja, jag hade en blogg om brandsläckare i sexan, fast det är dessvärre passé.

 Jag tänkte; vad skriver man om i ett blogginlägg???? 

Notera flertalet frågetecken som representerar min förvirring.

Jo, man skriver om vad man har gjort! Vad har jag då gjort? Jag har sommarjobbat. Jag ritade med en spritpenna på ett papper. Det visade sig att bläcket (???? eller kanske färgen???) läckte igenom bladet och rakt ner på bordet. Det visade sig även att det inte gick att få bort. Dagen efter denna incident spillde jag kaffe (the perks of working at a kiosk - gratis kaffe) på min vita tröja. Det var också svårt att få bort. Så här har ni ett bra första intryck av mig - killen som målar på bord och spiller på sig. Kunderna tror antagligen att jag är efterbliven. Men vad gör väl det? Kaffet var ju gott.

Det här är jag, jag har tandställning. Den är blå, den var i regnbåges färger en gång
Kiosken jag jobbar i
Målningen på bordet
Mitt rum, efter gårdagens sparrissoppa har jag skaffat mig en ny hobby: soppburksamling
Tröjan jag spillde på
 
 
 
 
TACK LOLLO FÖR ATT JAG FICK SKRIVA PÅ DIN BLOGG DU ÄR BÄST!!!
 

You have to belive that there are kisses, and laughs, and risks, worth taking

okej största fejkleendet jag dragit till med någonsin. idag är nämligen världshistoriens sorgligaste dag, då mina två bästa vänner åkt till England i tre veckor utan mig. känns pissigt rent ut sagt, och trots att jag förberett mig i månader på denna dagen så känns det fortfarande hemskt. hur klarar man sig utan dom i tre veckor?
jag har i alla fall fått äran att gästblogg på linns blogg under dessa veckor, och det får vi väl se hur det går haha. pusspuss!

RSS 2.0